Principală  —  Ediţia PRINT  —  Ştiri vechi   —   Voronin către tinerii poliţişti: Să…

Voronin către tinerii poliţişti: Să nu vă fie ruşine să priviţi în ochii propriilor copii

Astăzi Vladimir Voronin a asistat la cecermonia de  absolvire la Academia de Poliţie. El a ţinut un discurs în faţa celor 119 absolvenţi ai instituţiei care pregăteşte colaboratori de poliţie, în care le-a dat de înţeles că trebuie să activeze în aşa fel, ca copiii lor să fie mândri de părinţi.

„Făuriţi-Vă viitorul în aşa fel încît să nu Vă fie ruşine să priviţi în ochii copiilor Dumneavoastră, faceţi tot posibilul ca urmaşii Dumneavoastră să fie mîndri de numele pe care îl vor purta, ca aceştia să rostească întotdeauna cu mîndrie şi cu demnitate cuvîntul Moldova, ” a declarat Vladimir Voronin.

Adresîndu-se absolvenţilor, Voronin a relevat că ei au făcut doar un prim-pas în cariera pe care au ales-o şi că a fi astăzi ofiţer în structurile care asigură ordinea publică şi legalitatea înseamnă nu numai să-ţi îndeplineşti conştiincios obligaţiunile de serviciu. „În afară de profesionalism, ofiţerul de astăzi trebuie să dea dovadă de un înalt spirit civic şi de patriotism,” citează Serviciul de presă al Preşedinţiei.